Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Galatasaray Deplasmanda Club Brugge İle Golsüz Berabere Kaldı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ilk haftası A Grubundaki ilk maçında deplasmanda Club Burugge ile golsüz beraber kaldı. 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Club Brugge’e konuk oldu. Galatasaray sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak şampiyonlar ligine puanla başladı. 

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını 7. dakikada ev sahibi ekip Club Burugge gerçekleştirdi. Vormer’in sağ kanattan arka direğe açtığı ortada topla buluşan Bonaventure'nin kafa vuruşunda top yandan auta gitti.

Bu pozisyondan sonra topa daha çok hakim olmaya başlayan Galatasaray, mücadeledeki ilk tehlikeli atağını 13. dakikada yakaladı. Kısa paslarla oyunu rakip yarı sahaya yığan sarı kırmızılılar  ceza sahası dışından Falcao şutunu çekti ancak top üstten auta çıktı.

Bu pozisyondan bir dakika sonra Galatasaray Lemina ile tekrar rakip kaleyi yokladı ancak Lemina’nın şutu savunmaya çarparak kaleci Mignolet’nin kucağında kaldı.

18. dakikada ev sahibi ekip Club Brugge gole çok yaklaştı. Club Brugge’un kullandığı serbest vuruşta Vormer ceza sahasına etkili ortasında  Mitrovic’in kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

30. dakikada temsilcimiz Galatasaray çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Rakip savunmaya yaptığı presle topu kalan Babel, çok güzel bir vücut çalımıyla önünü boşalttıktan sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Babel’in şutunda kaleci Mignolet gole izin vermedi.

33. dakikada bu kez Galatasaray büyük bir tehlike atlattı. Club Brugge’un atağında sol kanada doğru açılan top Ricca’nın önünde kaldı. Ricca’nın gelişine çektiği şutta top üst direkten auta gitti.

41. dakikada ev sahibi Club Brugge'de  savunmanın arkasına sarkan Bonaventure ceza sahasına girdikten sonra çektiği şut yandan auta gitti.

İlk yarıda gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle girdi.

İkinci yarıdaki ilk tehlikeli atak ev sahibi Club Brugge'den geldi. Vanaken’in savunmamızın arkasına doğru attığı pasta Bonaventure topla buluştu. Bonaventure’nin şutunda iyi pozisyon alan Muslera gole izin vermedi.

53. dakikada Muslera harika bir kurtarışa daha imza attı. Club Brugge’un sağ kanattan kullandığı kornerde kafayı Bonaventure vurdu. Muslera harika bir refleksle topu çelerek gole izin vermedi.

Bu pozisyondan sonra oyunu biraz daha dengeleyen Galatasaray 60. dakikada gole çok yaklaştı. Seri ceza sahası üzerinde nefis bir topuk pasıyla topu Feghouli’ye aktardı. Feghouli’nin sol ayağıyla yaptığı vuruş üst direğe çarparak auta çıktı.

66. dakikada Babel sol kanattan ceza sahasına doğru topla beraber sokuldu. Ceza sahası dışından şansını denedi ancak Babel şutunda çerçeveyi bulamadı.

İlerleyen dakikalarda karşılaşmada oyunun temposu iyice düştü. 81. dakikada Galatasaray ceza sahasının hemen dışından serbest vuruş kazandı. Feghouli’nin ortasında savunmanın uzaklaştırdığı top Nagatomo’da kaldı. Nagatomo’nun ceza sahası dışından çektiği sert şut az farkla auta gitti.

Rakip yarı alandaki baskısını iyice arttıran takımımız Galatasaray 84. dakikada rakip kalede tehlike yarattı. Seri’nin Babel’e attığı pasta top savunmaya çarptı ve Emre Mor’un önünde kaldı. Emre Mor, ceza sahası içerisinde şut açısı bulduktan sonra vuruşunu yaptı ancak savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

90. dakikada Galatasaray sağ kanattan kullandığı kornerde Seri ön direğe doğru ortaladı. Falcao’nun ön direkte yaptığı kafa vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi 0-0 golsüz tamamlanarak iki takım puanları paylaştı. .

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.