Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Galatasaray-Gençlarbirliği Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Galatasaray Süper Lig'in 7. haftasında Başkentte Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. 

Tempolu başlayan mücadelenin ilk atağı Galatasaray'dan geldi. Andone, Feghouli’nin pasında savunmanın arkasına sarktı ve topla beraber ceza sahasına girdi. Ancak Andone, dar açıdan istediği gibi bir vuruş yapamayınca savunma topu uzaklaştırdı.

2. dakikada bu kez evsahibi Gençlerbirliği tehlikeli geldi. Polomat’ın pasında topla buluşan Candeias ceza sahası dışından şutunda top direğin yanından auta gitti.

6. dakikada Galatasaray rakip kalede büyük bir tehlike yarattı. Sağ kanattan oluşan atakta Mariano ortasını Andone’ye doğru gönderdi. Savunmadan seken top ceza sahası çizgisinin üzerindeki Babel’de kaldı. Babel topu düzelttikten sonra sol ayağıyla yaptığı şutunda savunma çizgide müdahale ederek topu kornere gönderdi.

17. dakikada ev sahibi Gençlerbirliği yakaladığı kontra atakta Candeias’ın sol ayağıyla ceza sahası dışından çektiği şut direğin yanından auta gitti.

İlerleyen dakikalarda oyunda tempo düştü. 30. dakikada rakip yarı sahada Feghouli’nin kaptığı top ile birlikte hızlı bir şekilde rakip kaleye ilerledi. Feghouli’nin pasında topu kontrol eden Babel, ceza sahasına girdikten sonra kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çektiği şutta top son anda araya giren savunmanın müdahalesiyle kornere gitti.

34. dakikada Galatasaray rakip kalede bir tehlike daha yarattı. Belhanda ve Feghouli’nin çabuk paslaşmalarının ardından son olarak topu alan Belhanda, ceza sahasının dışından sol ayağıyla şutunu çekti ancak top kaleci Ertaç’ın kucağında kaldı.

42. dakikada kontra ataklarla gol arayan Gençlerbirliği'nde Ayite'nin ceza sahasının dışından çektiği şutta top az farkla direğin yanından auta gitti.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gitti. 

Mücadelenin ikinci yarısı ilk yarıya kıyasla daha düşük bir tempoda başladı. 61. dakikada Gençlerbirliği adına sol kanattan açılan ortada Galatasaray savunması araya girdi ancak top ceza sahasının dışında bekleyen Candeias’ta kaldı. Candeias’ın sol ayağıyla çektiği şut auta gitti.

63. dakikada sol kanatta topla buluşan Babel arka direğe doğru ortaladı. Topla buluşan Jimmy, pasını Belhanda’ya aktarmak istedi ancak son anda savunma araya girdi.

69. dakikada Jimmy sol ayağıyla sert bir şut çekti fakat top direğin yanından auta gitti.

83. dakikada Gençlerbirliği sol kanattan tehlikeli geldi. Stancu’nun arka direğe açtığı ortada Sio'nun topun gelişine yaptığı vuruşta iyi yer tutan Muslera gole izin vermedi.

86. dakikada Gençlerbirliği sahada 10 kişi kaldı. Jimmy orta sahanın sol çizgiye yakın kısmında savunmacısından şık bir çalımla sıyrıldı ancak Ahmet, Jimmy’i formasından çekerek atağı durdurdu. Bunun üzerine hakem Halil Umut Meler düdüğünü çalarak Ahmet’e ikinci sarı karttan kırmızısını çıkararat oyun alınının duşuna gönderdi. 

Mücadelenin kalan dikakalarında gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.