Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi AİLE

Galatasaray Odeabank Farklı Başladı: 82-58

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Galatasaray Odeabank sahasında Gaziantep Basketbol'u farklı bir skorla 82-58 mağlup etti.

İlk çeyreğe çok iyi savunma yaparak başlayan Galatasaray Odeabank, Hendrix, Hopson ve Renfroe'un kaydettiği basketlerle 5. dakikayı 9-2 önde geçti. Etkili savunmasını kalan bölümde de devam ettiren sarı-kırmızılılar farkı çift haneli rakama taşıdı ve ilk çeyreği 18-5 üstün tamamladı. 

İkinci periyotta da etkisini sürdüren sarı kırmızılı ekip soyunma odasına 21 sayı farkla 35-14 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında iki takımda sert savunma ile başladı. Gaziantep Basketbol Rudd, White ve Lyons ile üç sayı çizgisinin gerisinden basketler üreterek 28.dakikada farkı tek hanelere indirdi.42-33

Galatasaray Odeabank Eger Arar ve Christmas'ın pota altındaki etkili oyunuyla farkı yeniden açtı ve final periyoduna 52-36 üstün girdi.

Son periyotta da rakibine üstünlük sağlayan ve Hopson ile etkili olan Galatasaray Odeabank, karşılaşmadan 24 sayı farkla 82-58 galip ayrılmasını bildi.  

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 20 sayı kaydeden Galatasaray Odeabank'tan Hopson oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.