Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi AİLE

Gaziantepspor: “İş Birlikçilerinin Eylemleri Sonucu Alt Lige Düştük”

2016-2017 Turgay Şeren sezonunda alt lige düşen Gaziantepspor kulübü bugün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “İş birlikçilerinin eylemleri sonucu alt lige düştük” dedi.  Açıklamada aynı zamanda Elyasa Süme hakkında şike suçlamasında bulunuldu.

Açıklamada 27 yıldır süper ligde Gaziantep’i temsil eden takımın üzerinde olumsuz bir hava yaratıldığı ifade edilirken, “Dede Korkut'un geçmişte söylemiş olduğu  "Hain içerden olunca Kapı kilit tutmaz oğul!" sözü bugün bizlere adeta ışık tutmaktadır. Yaşamış olduğumuz tüm olumsuzluklara, baskılara rağmen onurumuz ile gece gündüz mücadelesini verdiğimiz Süper Lig’den, içimizde buldukları iş birlikçilerinin eylemleri ve yardımı sonucu Gaziantepspor 2016-2017 sezonu sonunda bir alt lige düşmüştür” denildi.

“Gaziantepspor’u Yok Etme Eylemlerine Elyasa Süme de Dahil Edildi”

Açıklamada Gaziantepspor’u yok etmeyi zihnine koyan çevreler olduğu vurgulanırken, “Gaziantepspor’u yok etmeyi zihnine koyan bu çevreler ve belli kişilerin hukuka aykırı eylemlerine Kulübümüz eski futbolcusu ve takım kaptanı Elyasa Süme’yi dahil etmiş olmaları ve yaptıkları eylemler ile amaçlarına ulaşabilmek için neler yapabileceklerine ortaya koymaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi: 
 
 “Bu çevrelerin gerçekleştirmiş oldukları bu eylemleri yaptıkları dönem içinde Gaziantepspor’un sözleşmeli faal oyuncusu olan eski oyuncumuz ve takım kaptanı Elyasa Süme ile neyin karşılığında görüştüklerini, neler vadettiklerini ve ne tür eylemlerde bulundurduklarını Gaziantep Şehri ve Tüm Kamuoyu tüm çıplaklığı ile hukuk çerçevesinde en kısa sürede mutlaka görecektir. Yalnız bilinmesini isteriz ki; ortak değerimiz olan Gaziantepspor’un perde arkasında etik olmayan ve bu şehre ve kültürüne yakışmayan yollarla yıpratmaya çalışanlara da meydan verilmeyecektir. Bu kapsamda Kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli başvuruyu yapmış olup, yaşanacak sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.”
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.