Öne Çıkanlar sinema Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Paribu Cineverse atv Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) ankara Aubameyang türk telekom Yıllık Gelir Vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı mı avro

İspanya Kral Kupası'nda Barcelona yarı Finalist

Barcelona, İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanşında, Arda Turan'ın oynamadığı maçta sahasında Athletic Bilbao'yu 3-1 yenerek Celta Vigo'nun ardından yarı finale çıkan ikinci takım oldu.

İlk yarı etkili bir futbol ortaya koyan ve Barcelona kalesinde önemli pozisyonlar yakalayan Athletic, 12. dakikada Willams'ın golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarı Athletic Bilbao'nun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı çok farklı bir Barcelona vardı. 53. dakikada Luis Suarez'in golüyle beraberliği yakalayan Barcelona, Pique (Dk. 81) ve Neymar'ın (Dk. 91) golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. 

Athletic karşısında çok zorlanan Barcelona buna rağmen galip gelmeyi başardı. Katalan takımında Neymar güzel futbolu ile öne çıkarken, Nou Camp'taki taraftarların Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini yenilemesi için yaptığı tezahüratlar dikkat çekti. Kral Kupası'nın son şampiyonu Barcelona, Celta'nın ardından yarı finale adını yazdırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.