Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin

Jahoviç & Guilherme Taraftarlarla Buluşuyor

12-22 Aralık tarihleri arasında BTCTurk Yeni Malatyaspor Passolig kartı alan ya da e-bilet kullanım süresini uzatan şanslı iki taraftar, Jahoviç ve Guilherme’yle tanışma fırsatı yakalayacak.

BTCTurk Yeni Malatyaspor’un yıldızları Passolig aracılığıyla taraftarlarla bir araya geliyor. 12-22 Aralık tarihleri arasında BTCTurk Yeni Malatyaspor Passolig kartı alan ya da e-bilet kullanım süresini uzatan sarı-kırmızılı iki futbolsever, golcü futbolcu Adis Jahoviç ve Brezilyalı Guilherme ile tanışma şansı yakalayacak. İki şansı taraftar ayrıca Jahoviç ile Guilerme’nin imzalı formalarına da sahip olacak.

Anahtar Kelimeler:
Passolig
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.