Jimmy Durmaz Galatasaray'da

Galatasaray Sportif A.Ş., transfer için Jimmy Durmaz ile anlaşmaya vardı.

22 Mart 1989’da İsveç’in Örebro şehrinde dünyaya gelen Jimmy Durmaz, profesyonel futbol kariyerine İsveç’in BK Forward takımında başladı. Türk pasaportuna da sahip olan oyuncu BK Forward’da forma giydiği 22 karşılaşmada 2 gole imza attı.

2008 – 2009 sezonunun başında Malmö’ye transfer oldu. Malmö’de geçirdiği dört sezonda 101 karşılaşmada forma giyen Jimmy, bu müsabakalarda 14 gol 6 asistlik katkı verdi.

Malmö’de geçirdiği dört sezondan sonra 2012 – 2013 sezonunda Gençlerbirliği’ne transfer olan oyuncu, Ankara temsilcisinde 2 sezon geçirdi ve toplam 67 karşılaşmada forma giydi. Bu müsabakalarda 11 gol 6 asistlik performans gösteren oyuncu 2014 – 2015 sezonunun sonunda 2 Milyon Euro karşılığında Olimpiakos’a transfer oldu.

Yunanistan’da geçirdiği üç sezonda toplam 57 maçta forma giyen oyuncu, 12 gol 17 asistlik performans gösterdi. 2016 – 2017 sezonunun başında 2 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransa’nın Toulouse takımına transfer oldu.

Fransız temsilcisi Toulouse takımında 3 sezon forma giyen Jimmy, burada toplam 90 karşılaşmada forma giydi. Toulouse’da toplam 11 gol 5 asistlik katkı verdi.

İsveç milli takımının da formasını giyen Jimmy Durmaz, milli forma ile çıktığı 48 mücadelede 3 gol 4 asiste imza attı.

Jimmy Durmaz’a Galatasaray’a hoş geldin der, sarı - kırmızı kariyerinde üstün başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.