Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Kupa Beyi Galatasaray Elendi

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde 2-1’in rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor’a Türk Telekom Stadyumu’nda 0-2 kaybetti ve kupaya veda etti. 

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında maça istediği gibi başlayamadı. 4. dakikada da kalesinde gol gördü. Bu dakikada konuk ekip yakaladığı hızlı hücum sonrası Seleznyov’un golüyle öne geçti. 0-1

35. dakikada Ukraynalı oyuncu Seleznyov farkı ikiye çıkardı. Teleset Mobilya Akhisarspor yine hızlı gelişen atakta Seleznyov’ topu filelere gönderdi. 0-2

Galatasaray 2 farklı geriye düşmesine rağmen ilk yarıda pozisyon bulamadı. İlk yarı konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Galatasaray ikinci yarıya daha baskılı başladı. 52’de Tolga Ciğerci ceza sahasına girerken vuruşu yapamazken, 68’de Gomis net bir pozisyondan yararlanamadı. Galatasaray baskısını artırıken konuk ekipte kontrataktan Muğdat ile yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. 

Galatasaray'da Maicon 77. dakikada kırmızı kart görerek 2-0 geride olan takımını 10 kişi bıraktı. 

80. dakikada farkın 3'e çıkmasını direk engelledi. 2 golün sahibi Seleznyov’un kullandığı serbest vuruşta top direkten döndü.

Galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen gol için yüklendiği Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında art arda pozisyonlar buldu. 85’te Gomis’in şutunu kaleye giderken son anda Mustafa Yumlu engellerken, 86’da sağ kanattan gelen ortaya Eren Derdiyok’un yaptığı kafa vuruşunu kaleci son anda çıkardı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Teleset Mobilya Akhisarspor dezavantaj ile geldiği Türk Telekom Stadyumu'nda 2-0 galip ayrılarak adını finale yazdırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.