Kutlamalar Cemiyet’te Devam Etti

Galatasaray'da yeniden başkan seçilen Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu, Galatasaray Lisesi’nde tebrikleri kabul ettikten sonra geleneksel olarak kutlamalara Levent’teki Galatasaraylılar Cemiyeti’nde devam etti.

Başkan Mustafa Cengiz ve Yönetim Kurulu, Galatasaraylılar Cemiyeti’ne girerken tezahüratlarla karşılanırken, üyelerin ve taraftarların tebriklerini kabul etti. 

Galatasaraylılar Cemiyeti’ne girişte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Cengiz kendisine oy verenlerin de vermeyenlerin de başkanı olduğunun vurgusunu yaparken şu ifadeleri kullandı:

“Buraya ilk seçimde geldik, voleybolun kutlamasında geldik, şampiyonluk kutlamasında geldik ve şimdi seçim kutlaması için geliyoruz. Şu anda benim omuzlarımdaki yük bir sosyoloğun tahmin edebileceğinden çok fazla. 4 ay boyunca gerek taraftar, gerek Genel Kurul üyeleri bize çok büyük teveccüh ve destek verdi. Ortaya çıkan sonuç asla diğer adayları ezici, üzücü bir sonuç değil. Tam tersine benim üzerimdeki yükü azami artırdı. Dün gece rahatsızlandım serumlar alıp uyudum. Uykumdan uyandığımda Beyoğlu’ndaki kutlamalarla ilgili mesajları gördüm, uykum yine kaçtı. Çünkü bu bir yük. Ben güç zehirlenmesine, zafer sarhoşluğuna karşı olan bir insanım. Bizim camiamız dev bir camia. Ben buna layık olmaya çalışıyorum.”

“UEFA ile ilgi sevindirici haberler vermek istiyorum. UEFA, seçimleri çok iyi izledi. Saat saat aldı. 14. sandıktı sanırım görüştüğümde onlar da mutlu oldu. Verdiğimiz sözlerin tutulduğunu gördüler 4 ay içinde. UEFA ve Batı dünyası verilen sözlere inanır. Siz eğer şark kurnazı gibi sözler verip, uymayıp, yalan söyleyip, yaptıklarınızı kurnazca gizlemeye çalışırsanız, o hataları bulup bizi kıpkırmızı ederler.  Biz o kırmızılıkları giderdik. Mali açıdan düzeltme yolunu gösterdik ve bir noktaya geldik. UEFA Başkanı, FFP müdürleri bizi kutladı ve onlar da sevindi. Bize olan özel duygularından değil verdiğimiz sözleri tutacak bir yönetim olduğumuz için sevindiler. İnşallah Galatasaray bu yürüyüşünü, bu ayağa kalkışını Avrupa yolunda ve dünya futboluna egemen olma yolunda yürütür. Tabii ki diğer bütün takımlarla birlikte. Tabii biz diğer bütün takımların önünde Galatasaray’ın olmasını isteriz.” 

“Taraftarın bana verdiği destek beni hem gururlandırdı hem de ağır sorumluluk yükledi. Umarım eğrisi doğrusuna denk gelir, şansımız bize yardım eder ve camia bu ayağa kalkmayı devam ettirir. Lütfen kombineleri, locaları, biletleri tüketin önümüzdeki 1 ay içinde. Store’lara koşun, bu bayramı, şöleni yaşayın. Biz 1 haftadır maalesef seçim sürecine girdik tam yaşayamadık. Bugün klişeler kırıldı, liseli-lisesiz ayrımı olmadığı görüldü. Diğer bütün adaylara da, o yönetim kurumlarındaki yaklaşık 120 insana da en büyük saygıyı duyuyorum. Onların içinde bizlerin işimize yarayacak projeler mutlaka değerlendirilecek ve hayata geçirilecektir. Ben aynı zamanda onların da başkanıyım. Genel Kurul da bir taraftar. İnan etsinler biz, bize teslim edilen emaneti sonuna kadar ölümcül hata yapmadan yürütmeye çalışacağız.”

“Fatih Hocam Adana’da, babası rahatsız. Fatih Hocam da istikrar ve huzurdan yana. Hiç kimse huzursuz, istikrarsız bir ortamda bulunmak istemez. Güven, huzur, dostluk, kardeşlik içinde inşallah Florya ile -ki hocam ve Abdurrahim bizim için çok büyük şans- yürüyüşümüz, kıyamımız devam edecek.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.