Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Mahmut Uslu: "Tezgahı İyi Kurmuşsunuz"

Beşiktaş’ı yalnız bırakmamak için Ülker Stadı’nda kendileri için ayrılan yerde oturan  Beşiktaşlı yöneticiler, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu’nun sözlerine hedef oldu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Kadıköy’de oynanan derbi son yılların en kısır derbisi olarak hafızalara kazınırken, protokol tribününde yaşanan olaylar sahadaki maçtan daha heyecanlıydı.

Yaşanan birkaç pozisyonun ardından Uslu, Beşiktaşlı kurmayların oturduğu bölgeye dönerek, “Hadi iyisiniz, tezgahı iyi kurmuşsunuz. Helal olsun” şeklinde tahrik edici ifadelerde bulundu.

Uslu bunların yanı sıra federasyonu ve hakemleri hedef alan ağır ifadeler de sarf etti.

Sözlerine Karşılık Bulamadı

Mahmut Uslu’nun bu sözleri karşısında Siyah-Beyazlı yöneticiler ise soğukkanlılıklarından taviz vermedi.

Aralarında sakin kalmaları yönünde birbirlerine telkinde bulunan yöneticiler, “Provokasyona kapılmayalım. Zaten onların istediği bu cevap vermeyip sadece maça odaklanalım” deyip Uslu’nun bu sözlerini karşılıksız bırakarak olayların büyümesini önlediler.
 

Anahtar Kelimeler:
Mahmut Uslu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.