Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Medipol Başakşehir Cepten Yiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında lider Medipol Başakşehir sahasında Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. 

Spor toto Süper Liginde şampiyonluk kovalayan Medipol Başakşehir ile kötü günler geçiren ve ligin tehlike bölgesinden kurtulmaya çalışan Göztepe Fatih Terim Stadyumunda karşı karşıya geldi. 

Maça iyi başlayan Göztepe deplasmanda öne geçti. 8. dakikada Titi'nin harika pasında topla buluşan Jerome düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Göztepe'nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

56. dakikada Göztepe ikinci gole çok yaklaştı. Sağ çaprazdan topla birlikte ceza sahasına giren Halil'in şutunda kaleci Mert gole izin vermedi.

61. dakikada Meripol Başakşehir beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Robinho'nun şutunda kaleci Beto topu kornere çelerek gole izin vermedi. 

86. dakikada Göztepe farkı ikiye çıkardı. Deniz rakip ceza sahası ortasından aldığı topu sürerek ceza sahasına girer girmez çektiği şut ile topu filelere gönderdi. 0-2

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca lider Medipol Başakşehir kan kaybetmeye devam ederken 62 puanda kaldı. Göztepe ise bu galibiyet ile puanını 30'a yükselterek ligde kalmak için ümitlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.