Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Medipol Başakşehir Turu Hırvatistan'daki Maça Bıraktı

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sahasında Hırvatistan ekibi Rijeka ile 0-0 berabere kaldı.Temsilcimiz Medipol Başakşehir turu deplasmandaki karşılaşmaya bıraktı.

Mücadeleye iyi başlayan Rijeka ise ilk 10 dakikada Başakşehir kalesinde gol fırsatları yakaladı. Hırvat ekibi, sol kanatta görev yapan Tomasov ile etkili oldu.
10. dakikkadan sonra oyunda dengeyi kuran ve sonrada üstünlüğünü ele geçiren temsilcimiz Medipol Başakşehir aradığı golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı. 0-0

İkinci yarıdada konuk ekip defans ağırlığını ön planda tutunca temsilcimiz gol atmada zorlandı. Rijeka savunmasını aşamayıncada karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı. Temsilcimiz Medipol Başakşehir turu 4 Ağustos'taki rövanş maçına bıraktı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.