Milli Yıldız Barcelona Formasını İlk Kez Giyecek

Sezon başında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’ya transfer olan Arda Turan, Katalan ekibinde çıkacağı ilk maça hazırlanıyor. Arda Turan’ın Barcelona forması ile ilk kez 6 Ocak’ta Espanyol’a karşı oynaması bekleniyor.

Temmuz ayında 34 milyon Euro transfer bedeli ile Atletico Madrid’ten Barcelona’ya transfer olan Milli Yıldız Arda Turan, Barcelona Kulübü’nün aldığı transfer yasağı nedeniyle Barcelona kadrosunda yer alamamıştı. Barcelona’nın cezasının dolması üzerine kadroya alınan Arda, Barcelona forması ile çıkacağı ilk maçına hazırlanıyor. Barcelona’da daha önce Pedro’ya ait olan 7 numaralı formayı giyecek olan Arda, 6 Ocak akşamı TSİ 21.30’da oynanacak olan Kral Kupası maçında Camp Nou’da Espanyol’a karşı ilk kez Barcelona forması giyecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.