Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Muslera, Türkiye’de Bir Süre Daha Kalacağının Sinyallerini Verdi

2018 yılına kadar Galatasaray’la sözleşmesi devam eden Fernando Muslera, geçtiğimiz günlerde Anadolu yakasının yeni gözdesi Emaar Square’de görüntülendi.



Eşi Patricia'nın "birlikte ev bakalım" çağrısını kırmayan Muslera, pomerian cinsi köpekleri Oso'yu da yanlarına alarak Anadolu Yakası’nın yükselen semti Çamlıca’da yer alan Emaar Square’de konutları gezdi. Uruguay’lı ünlü kaleci Fernando Muslera Türkiye’de bir süre daha kalacağının sinyallerini vermiş oldu.

Projenin büyüklüğünden etkilenen futbolcu, "Eşimle birlikte Dubai en sevdiğimiz yerlerden biri. En son yılbaşını orada geçirdik. Emaar'ı Dubai'de ses getiren birçok projede gördüm ve Çamlıca Emaar Square'inde aynı kalitede olduğunu rahatlıkla söylebilirim" dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.