NBA’de Formalar Değişti

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre, gelecek sezonda oyuncuların sahada giyecekleri formalar ve takımların forma kurallarında bazı değişiklikler yapıldı. 

Yeni karara göre, ev sahibi takım beyaz renk forma yerine 4 forma alternatifinden birini tercih edebiliyorken, deplasman takımı da ev sahibinin seçtiği formadan farklı bir renk seçerek sahaya çıkacak. Beyaz renkli formalar “Association Edition”, deplasman formaları da “Icon Edition” adıyla tanıtılıyor. Geriye kalan 2 forma alternatifi sonbaharda açıklanacak. Ayrıca bu 4 farklı türde formaya ek olarak, NBA’de takımlardan 8’inin bu sezon “Classic Edition” isimli bir forma seçme hakları da var.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.