Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

Nike, GS'nin Yeni Dış Saha Formasını Tanıttı

Nike ve Galatasaray, kulübün 2017-2018 İlhan Cavcav sezonu AeroSwift teknolojisine sahip dış saha formasını tanıttı. 

Beyaz rengin hakim olduğu, kırmızı yan şeritlerle hareket kazandırılan tasarıma sahip 2017 – 2018 sezonu dış saha formasında modern yaka kullanılıyor. Kit, oyuncu hareket ettiğinde uzayan tasarıma sahip kırmızı şeridin bulunduğu şort ve üzerinde çizgisel grafik bulunan beyaz çoraplarla tamamlanıyor.

2017-2018 dış saha kiti,  nike.com, seçili Nike mağazaları ve Galatasaray satış kanallarında satışa sunulacak.

Nike AeroSwift Teknolojisi

Nike’ın bugüne kadar geliştirdiği en ileri teknolojinin kullanıldığı kit, yeni Aeroswift teknolojisi ile yüzde 10 daha hafif ve önceki formalara göre yüzde 50 daha esnek. Yeni yüksek performanslı ipliği sayesinde, teri ciltten eskisine oranla yüzde 20 daha hızlı emerken, yüzde 25 daha hızlı kuruyor. Tek ve çift ilmeklerin birleştirildiği yeni bir dikim tekniğiyle oluşturulan forma ve şortlar daha iyi nefes alma ve fit olma özelliğine sahip.

Sürdürülebilirlik Taahhüdü

Essiz performans ve daha az çevresel etki sağlayan geri dönüştürülmüş polyester kullanımıyla Nike, futbol kitleri için sürdürülebilir yeniliği ön plana çıkarıyor.

Kitin tişört ve şortları, geri dönüşümlü plastik şişelerin eritilmesiyle elde edilen iplikten hazırlanan geri dönüştürülmüş polyester kumaştan yapılmıştır.
Nike 2010 yılından beri üç milyardan fazla plastik şişeyi atık sahalarından toplayarak geri dönüştürülmüş polyester haline getirdi ve bu miktar 5 bin 200 futbol sahasını kaplamaya yetecek kadar fazla.


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.