Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Osmanlıspor Tarih Yazdı

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne katılaran ve L Grubunu lider tamamlayan Osmanlıspor, son 32 takım arasına adını yazdırarak tarih yazdı.

Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi, L gurubunda son maçta İsviçre'nin Zürih takımını konuk etti. Osmanlıspor Zürih karşısında 2-0 galip gelerek gruptan Lider olarak adını son 32 takım arasına yazdırarak tarihi bir başarıya imza attı.

Osmanlıspor'a turu getiren goller Delarge ve Erdal Kılıçaslan'dan geldi. Grubunu 10 puanla lider olarak tamamlayan Osmanlıspor UEFA'da hedef büyüttü.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.