Öne Çıkanlar tbmm chp çin gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

Osmanlıspor’da İrfan Buz Dönemi Başladı

Süper Lig’in 6. haftasında Antalyaspor’la karşılaşacak olan Başkent ekibi, yeni teknik direktörleri İrfan Buz nezaretinde çalıştı.

Osmanlıspor’da İrfan Buz’lu dönem başladı

Osmanlıspor’da Bülent Uygun’un istifasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan İrfan Buz, takımın başında ilk antrenmana çıktı. Tecrübeli teknik adam, saha içerisinde oyuncularıyla birer birer tokalaştıktan sonra yaklaşık olarak 10 dakika motivasyon içerikli konuşma yaptı.

Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde ilk antrenmanına çıkan Mor-Sarılı ekip, antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Daha sonra topla ısınmaya yönelik pas çalışması yapan oyuncular, dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulundu. Günün tek çalışması 3 takım halinde dönüşümlü olarak oynanan çift kale maçla son buldu. 1 saat süren antrenmana hafif adale ağrısı bulunan Tiago Pinto katılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.