Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Ralli’de  Adil Küçüksarı’dan Üçüncülük

Adil Küçüksarı, 1-3 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan Sliven Rallisi’nde ERT2 klasmanında 3. oldu.

CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Neo Motorspor takımından Küçüksarı, Balkan şampiyonasının 5. ayağı olan Sliven Rallisi’nde ERT2 klasmanında üçüncü oldu.

Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Küçüksarı yarış ile ilgili, “Sliven Rallisi bizim için oldukça zordu. Yarışın başında yaşadığımız motor arızası giderek büyüdü ve aracımızın motoru patladı. Bütün yaşadığımız bu aksiliklere rağmen yarışı mucizevi bir şekilde tamamlayarak Sliven Rallisi’nde ERT2 klasmanında üçüncü olduk. Ayrıca Balkan Ralli Şampiyonası’nda ERT2 klasmanında da ikinci sıraya yerleştik. Şimdi ise rotamızı evimiz İstanbul’a çevirdik. İstanbul Rallisi’nde takım olarak iyi bir derece kazanmak istiyoruz” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.