Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

Şampiyon Ankaragücü İsmail Kartal ile Anlaştı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden ve TFF 1. Lig’e yükselen Ankaragücü, dün Beştepe Tesisleri’nde İsmail Kartal ile anlaşmaya vardı. Kartal, “Ankaragücü’ne geldiğim için çok mutluyum. Çok büyük ve coşkulu bir camiaya geldim, ekibimle birlikte Ankaragücü’nü hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen Kartal, “Taraftarlarımıza sesleniyorum. Ankaragücü taraftarları beni heyecanlandırıyor. Birçok takımdan teklif almama rağmen taraftarlarımız için Ankaragücü’nün teklifini kabul ettim. Başarılı olmak için onların desteğine ihtiyacımız var. Elbirliği ile Ankaragücü’nü hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ise, ”Oldukça deneyimli ve kaliteli bir hoca ile anlaştık. İsmail hoca camiamızın beklentilerine cevap verebilecek bilgi-birikime sahip biri. Ankaragücü’nde başarılı olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız endişe etmesin camiamıza yakışacak sonuçlar elde etmek için gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyoruz” dedi.

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Kartal, direktörlük hayatında Fenerbahçe, Sivasspor, Mardinspor ve Orduspor gibi takımlarla çalışmıştı. 2009-10 sezonunda Mersin İdman Yurdu'nu ligde tutmayı başarmıştır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.