Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final Heyecanı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında Wolfsburg, Real Madrid, Benfica, Paris Saint Germain'in yükseldiği çeyrek finale kalan son 4 bileti alacak takımlar yarın ve 16 Mart Çarşamba günü oynanacak maçların ardından belli olacak.

Milli oyuncu Arda Turan'ın takımı Barcelona, 2-0 kazandığı ilk mücadelenin rövanşında Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in forma giydiği Arsenal'i, 16 Mart'ta Türkiye saati ile (TSİ) 21.45'te başlayacak maçta Atletico Madrid forması giydiği geçen sezon Real Madrid'le karşılaştıkları UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında kırmızı kart gördüğü için ilk maçta oynayamayan Arda, hocasının görev vermesi halinde maçta yer alacak.

 

 

Tamamı TSİ 21.45'te başlayacak son 16 turu rövanş maçlarının programı ve ilk karşılaşmaların skorları şöyle:

 

15 Mart:

Atletico Madrid (İspanya)-PSV Eindhoven (Hollanda) (0-0)

Manchester City (İngiltere)-Dinamo Kiev (Ukrayna) (3-1)

 

16 Mart:

Barcelona (İspanya)-Arsenal (İngiltere) (2-0)

Bayern Münih (Almanya)-Juventus (İtalya) (2-2)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.