Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Süper Kupa İle İlgili Karar Açıklandı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama ve 100 bin TL para cezası, Başkan Fikret Orman'a 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası ve Atiker Konyaspor'a ise 5 maç seyircisiz oynama ve 350 bin TL para cezası verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’na(TFF) ,bağlı PFDK’dan Süper Kupa maçı hakkında karar çıktı. TFF yaptığı açıklamaya göre Beşiktaş’ın Süper Kupa sırasında neden olduğu olaylar yüzünden 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 100 bin TL para cezası verildi. Ayrıca Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a ise sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı  45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verildi. Atiker Konyaspor’a ise Süper Kupa maçı sınasında neden olduğu olaylar yüzünden 5 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 250 bin TL para cezası ile çirkin ve kötü tezahürat için 100 bin TL para cezası verildi.

Açıklamada ayrıca Altınordu için ise U21 Ligine katılmamasından dolayı 100 bin TL para cezası verildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.