Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Terim'den Kura Çekimi Değerlendirmesi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinin belli olduğu kura çekiminin ardından Teknik Direktör Fatih Terim, canlı yayında Galatasaray Televizyonu’na bağlanarak kura çikimi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Bu heyecanı yaşamak çok güzel bir şey"

Öncelikle Türk futbolu ve Galatasaray Camiasına hayırlı olmasını dileyen Terim, "Çekebileceğimiz en önemli gruplardan birini çektik. Herkes bazı grupları istiyor ama o grupların da kolay olmadığı bir gerçek. Şampiyonlar Ligi’nin içinde olmak, o müziği duymak, kuraya hazırlanmak, herkesin o takım çıksın bu takım çıksın diye içinin kıpır kıpır olması bile çok güzel bir şey. Bu heyecanı yaşamak çok güzel bir şey." dedi. 

"Sonuç ne olursa olsun biz buna hazırlıklıyız"

Terim, "Paris Saint-Germain bu turnuvanın favorilerinden bir tanesi. Özellikle geçen seneki kayıptan sonra bu sene daha iyi hazırlanacaklardır. Real Madrid’i zaten söylemiyorum. Bir önceki yılın şampiyonu onlardı. Turnuvanın favorileri sayılsa ikisi onlar olurdu. Diğer rakibimiz de Clubbe Brugge. Daha evvel Galatasaray’ın eşleştiği bir takım. Son yıllarda Belçika futbolunun Genk ile birlikte yükselen temsilcilerinden biri. Galatasaray olarak biz kendimizi en iyi şekilde hazırlayıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonuç ne olur bilmiyorum ama en iyi şekilde temsil etmeye, elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun biz buna hazırlıklıyız. Galatasaray Camiasına ve herkese hayırlı olsun.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Fatih TerimGalatasaray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.