Torino Derbisinde Gülen Taraf Juventus 4-1

Torino Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve hakemliğini Nicola Rizzoli’nin üstlendiği maçta Juventus, 33. dakikada Fransız oyuncusu Paul Pogba’nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarına girilirken konuk ekip, Sami Khedira ile  2. golü buldu ve soyunma odasına 2 farklı üstünlük ile girdi.

Maçın ikinci yarısının 47. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Andrea Belotti, 48. dakikada skoru 2-1’e getirdi. Juventus, maçın kalan dakikalarında etkisini sürdürürken, 63 ve 77. dakikalarda İspanyol forveti Alvaro Morato’nun attığı gollerle skoru 4-1 yaptı. Karşılaşmanın 87.dakikasında Juventuslu Sami Khedira'nın gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktığı maçta başka gol olmayınca karşılaşmayı Juventus 4-1 kazandı. Juve puanını 70 'e çıkarırken maç fazlasıyla en yakın takipçisi Napoli ile arasındaki puan farkını da 6 yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.