Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

Tour of Qinghai Lake’de 4.Etap Birincisi Torku Şekerspor

Türkiye’nin tek kıta bisiklet takımı Torku Şekerspor, Çin’de gerçekleşen Tour of Qinghai Lake(Mavi Göl Turu)bisiklet yarışının 4.Etabında Ahmet Örken’le birinci oldu.

Zorlu etapları ve dünyaca ünlü birçok bisikletçinin katıldığı Tour of Qinghai Lake’ de 13 etaplık bisiklet yarışının Qinghai Rural Credit Guide -Qinghai Lake 4. etabında  birinci Torku Şekerspor’dan Ahmet Örnek oldu. 7 sporcu ve 5 teknik ekiple ülkemizi Çin’de temsil eden Torku Şekerspor yarışçıları kalan 9 etapta başarılarını artarak devam ettireceklerini belirttiler.

“Torku Şekerspor, Başarının Tesadüf Olmadığını Herkese Göstermiş Oldu”

4.etap birincisi Ahmet Örken yaptığı açıklamada hiçbir başarının tesadüf olmadığını çalışmalarının karşılığını aldığını belirterek şunları kaydetti:

“Turun en zorlu etabını kazandığım için çok mutluyum. Başta, bize desteklerini hiç esirgemeyen bisiklet sporunun büyük destekçisi Başkanımız Recep Konuk’a, emeği geçen herkese, takım arkadaşlarıma, hocama çok teşekkür ediyorum.Torku Şekerspor, başarının tesadüf olmadığını herkese göstermiş oldu. İyi takım olmayı başarıyoruz, birbirimizi başarıya taşıyoruz, bu tempoda devam edeceğiz ve başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Daha önümüzde 9 etap var bu etaplarda da takım halinde en iyi yerde olmak için mücadele edeceğiz. Şu anda iyi bir hava yakaladık, bu havayı turun sonuna kadar koruyabilirsek buradan takım halinde de ilk üç de gideriz. Buna inanıyorum.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.