Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

Trabzonspor, Kasımpaşa'dan 1 Puanla Dönüyor

Spor Toto Süper Lig'’in 17. haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Kasımpaşa karşılaşmanın 17. Dakikasında penaltı kazandı. Atışı kullanan  Eren Derdiyok, plase bir vuruşla kaleci Onur'u ve topu ayrı köşelere gönderdi. Kasımpaşa bu golle 1-0 öne geçti.

Trabzonspor bu gole 3 dakika sonrasında cevap verdi. Kullanılan köşe atışı sonrasında ön direkte iyi yükselen Mustafa Yumlu topa kafayı vurdu ve beraberlik golünü kaydetti. 1-1  

Maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarı

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımın çabaları skoru değiştirme ye yetmedi. ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. .

Bordo-mavili ekip, bu sonuçla sahadan 1 puanla ayrılarak Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 24 puanla tamamladı. Kasımpaşa ise 1 puanla puanını 30’a yükseltti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.