Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Türk Basketbolu ve Fenerbahçe'nin Efsane İsimlerinden Mehmet Baturalp Hayatını Kaybetti

Türk Basketbolu ve Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Mehmet Baturalp tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi.

Türk Basketbolu ve Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden, Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Üyesi, Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın eski kaptanlarından, eski milli basketbolcu, milli takımın eski antrenörlerinden ve Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği Başkanı Mehmet Baturalp, 81 yaşında tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 

Fenerbahçe'den Başsağlığı Mesajı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Mehmet Baturalp için yayımladığı mesajında; "Türk Basketbolu ve Kulübümüzün efsane isimlerinden, Kulübümüzün 1242 sicil numaralı Yüksek Divan Kurulu Üyesi, Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın eski kaptanlarından, eski milli basketbolcu, milli takımın eski antrenörlerinden ve Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği Başkanı Mehmet Baturalp'in, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

TBF'den Başsağlığı Mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu Mehmet Baturalp'ın vefatı nedeniyle yayımladığı mesajında; "Basketbolumuzun duayen isimlerimizden, Mehmet Baturalp’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 1936 doğumlu olan Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) Başkanı, eski milli sporcu ve milli takım antrenörlerinden Mehmet Baturalp’in cenazesiyle ilgili bilgiler, daha sonra açıklanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm basketbol camiamıza başsağlığı dileriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.