UEFA’dan Beşiktaş’a Ret

UEFA Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Lyon maçından sonra aldığı 2 yıl ertelemeli, 1 yıl men cezasına yaptığı itirazı reddetti.

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fransa’da oynanan Olympique Lyon maçında çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş’a ceza verileceği söylenirken,UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "13 Temmuz'da toplanan UEFA Tahkim Kurulu, 13 Nisan'da Olympique Lyon ile Beşiktaş arasında oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yaşanan olaylar nedeniyle siyah-beyazlı kulübe verilen 2 yıl ertelemeli bir yıl Avrupa kupalarından men ve 100 bin Euro para cezasına yapılan itirazı reddetti" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'a meşale yakılması, sahaya yabancı madde atılması ve tribünlerin taşkınlık yapması gerekçeleriyle bu cezalar verilmişti. Siyah beyazlı takım Fransa'da oynanan maçtan 2-1 mağlup ayrılmıştı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.