Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Ukrayna’yı Farklı Mağlup Eden Slovenya İlk Çeyrek Finalist Oldu

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turu karşılaşmasında Slovenya, Ukrayna'yı 79-55 gibi farklı bir skorla yenerek ilk çeyrek finalist oldu.

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turu karşılaşmasında Slovenya, Ukrayna'yı 79-55 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Slovenya, çeyrek finalde, Letonya-Karadağ karşılaşmasının galibi ile karşılaşacak. 

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Slovenya ilk periyodu  26-17 önde tamamladı. İkinci periyotta'da rakibi karşısında üstün olan Slovenya soyunma odasına 42-27 önde gitti.

Müsbakanın üçüncü periyodunda da rakibi Ukrayna'ya şans tanımayan Slovenya son periyoda 25 sayı fark ile (68-43) önde girdi. Son Periyotta da 25 sayılık fark ile rahat oynayan Slovenya rakibi Ukrayna'yı 79-55 mağlup ederek ilk çeyrek finalist oldu.     


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.