Ünlü Futbolcu Muhammed Salah Bu Kez Kaşlarıyla Gündemde

Oynadığı başarılı futbol ile ayrı bir ekol yaratan ünlü futbolcu Muhammed Salah, futbol yeteneği kadar yüz hatları ve doğal kaşlarıyla estetik dünyasının gündemine girmeye başladı. Tanınmış karizmatik futbolcuların aksine sempatik ve daha doğal bir yüz şekline sahip olan Salah, özellikle yüz anatomisine uygun doğal kaşlarıyla Türkiye’de doğal kaş tasarımı yapmak isteyenler erkeklere ilham kaynağı oluyor.

"Salah Estetik Dünyasının Gündeminde"

Mısırlı ünlü futbolcu Muhammed Salah, oynadığı futbol ile geçtiğimiz sezona damgasını vurarak spor dünyasında çok konuşulan isimler arasına girmeyi başardı. Kendine has futbolu ve kişiliği ile milyonları kendisine hayran bıraktı.Ancak Salah’ı diğer futbolculardan ayıran en önemli özellikleri sadece futbol yeteneği ile sınırlı kalmadı. Tanınmış karizmatik futbolcuların aksine sempatik ve daha doğal bir yüz şekline sahip olan Salah, estetik dünyasının da gündemi haline geldi. Estetik Koçu ve Medikal Pigmentasyon Uzmanı Didem Özkan, futbolda yıldızı parlayan Muhammed Salah’ın özellikle yüz anatomisine uygun doğal kaşlarıyla Türkiye’de doğal kaş tasarımı yapmak isteyen erkeklere ilham kaynağı olduğunu belirtti. Salah’ın erkeklerin bakış açısını değiştirdiğini ve erkeklerin çok sevdikleri karizmatik aktörler ya da sporculara benzeme modasını geride bıraktığını ifade eden Didem Özkan “ Artık erkekler çok beğendikleri ünlülere benzemek yerine kendi yüz anatomilerine uygun kaş tasarımlarına daha çok ilgi gösteriyor. Erkeklerden gelen taleplerin bu yönde olduğunu görüyoruz.Bu taleplerde son zamanlarda futboluyla oldukça gündeme gelen Salah gibi kendi yüz anatomisine uygun doğal kaşlara sahip futbolcuların da etkisi oldu.Erkekler de Salah gibi kendi yüzlerine yakışan, doğallığını bozmayan kaş tasarımlarına ilgi duymaya başladı. Bu durum erkeklerin özgüvenini artırdı, yaşadıkları kaş problemlerine karşı kimse gibi olmadan, sadece kendilerine özgü ve kalıcı kaş tasarımı anlayışını ön plana çıkardı. Doğal bir görüntü oluşturmak ve kalıcılığı sağlayabilmek isteyen erkekler ise 4D Anatomik Kaş Tasarımını daha çok tercih etmeye başladı. Uygulama ile erkekler aradıkları özgün ve doğal görünme kavuşabiliyor.” açıklamasında bulundu.

Herkesin kendi doğallığına uygun bir kaşa sahip olması mümkün

Ağrısız ve kanamasız bir yöntem olan 4D anatomik kaş tasarımı sayesinde herkesin kendi doğallığına uygun bir kaşa sahip olabileceğini söyleyen Estetik Koçu ve Medikal Pigmentasyon Uzmanı Didem Özkan “Çeşitli nedenlerden ya da kaşlarda doğuştan gelen problemler kişilerin gözlerini ve yüz güzelliğini gölgeleyebiliyor.Bu istenmeyen durumlara karşı geliştirilen 4D anatomik kaş tasarımı kalıcı bir çözüm sunabiliyor. Bu sayede kaşlara hacim verilerek daha genç ve dinamik bir görüntü yaratmak mümkün olabiliyor ve herkes kendi doğallığına uygun bir kaş tasarımına sahip olabiliyor.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Estetik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.