Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

William Terrell Buford Darüşşafaka'da

Darüşşafaka Tekfen, ABD'li forvet William Terrell Buford ile anlaşma sağladı.

William Terrell Buford kimdir?

Ohio State'te 4 sene oynadıktan sonra Ispanya ACB Ligi'ne giden Buford, 8 senelik profesyonel kariyeri boyunca G-League'de, Fransa Pro A Ligi'nde, Yunanistan Süper Ligi'nde, Almanya Bundesliga'da ve son olarak da Virtus Roma formasıyla Lega Basket Serie A'da ter döktü.

Virtus Roma formasıyla geçtiğimiz sezon Italya Ligi'nde 12.8 sayı, 3 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları tutturdu ve üç sayı çizgisinin gerisinden de %44 ile oynadı.

1990 doğumlu oyuncu William Terrell Buford bugün sağlık kontrollerinden geçerek takım ile akşam idmana katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.