Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği'nin kahvaltısında yaptığı açıklamada yeni statları Vodafone Arena inşaatının sonlarına doğru geldiklerini, bu sene orada şampiyonluk turunu hep beraber atacaklarına inandığını kaydetti.

Fikret Orman, Vodafone Arena'da birlik olgusunu yaşatacaklarını kaydederek, "Vodafone Arena inşaatının sonlarına doğru geldik. Biz her şeyi hep beraber yapıyoruz. İnşallah şampiyonluk turunu da orada hep beraber atacağız. Bu sene, o sene" şeklinde konuştu.

Fikret Orman, Beşiktaş camiasının bir aile olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: 

"Buraya ailemle beraber geldim. Annem, kız kardeşim, yengem, dayım yeğenim burada. Allah rahmet eylesin, babam bize böyle bir miras bıraktı. Beşiktaş ailesinin içerisinde olmaktan büyük onur duyduk. Bugün de Beşiktaş ailesinin bir parçası olan sizlerle beraber olmaktan oldukça mutluyum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.