Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Zirve Mücadelesinin Galibi Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi iki takım arasında kıran kırana geçiyor. Şampiyonluk yarışı Galatasaray'ın bu sezon erken kopması nedeniyle iki takım arasında devam ediyor. 

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek bir maçı eksik rakibinden liderliği devraldı. Bu maç derbiden ziyade zirve yarışında kalmış iki takımın önemli mücadelesiydi.

İlk yarı

Evsahibi Fenerbahçe mücadeleye hızlı başladı. İyi organize olmuş Fenerbahçe golüde erken buldu. 3. dakikada sol çaprazda kazanılan serbest vuruşta, Caner Erkin'in güzel pasında Volkan Şen, meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Sarı-lacivertliler, baskısını sürdürerek ikinci golü aradı. Sağ kanadı iyi kullanarak hızlı çıkan Fenerbahçe, Volkan Şen ile üst üste pozisyonlar buldu ancak ikinci golü atmakta başarılı olamadı.

Beşiktaş, rakibinin baskısı karşısında savunmada zorlandı. Organize olmakta zorlanan siyah-beyazlı ekip, özellikle İsmail Köybaşı'nın görev yaptığı savunmanın solunda açıklar verdi. Quaresma ile iki kez tehlike oluşturan Beşiktaş, kalesinde üst üste tehlikeleri savuşturmaya çalıştığı ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

İkinci Yarı

İkinci yarıda, ilk yarıdan farklı bir Beşiktaş vardı. Beraberlik golünü arayan pozisyonlar üreten ve baskı kurmaya çalışan bir Beşiktaş vardı. Ama istediği berabirlik golünü bir türlü bulamadı. Beşiktaş gol ararken kalesinde gol gördü.   

82. dakikada Delgado'nun hatasında topu alan Ozan Tufan, sağdan ceza alanına girdiği anda meşin yuvarlağı altıpasta müsait durumda bulunan Nani'ye gönderdi. Portekizli oyuncu, meşin yuvarlağı rahat bir şekilde filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe rakibini 2-0 yendi

Sarı-lacivertliler, bu skorla geçen hafta devrettiği liderliği rakibinin 1 maç eksik olmasına rağmen geri aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.