Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Zorlu Mücadelenin Galibi Almanya: 84-81

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turu karşılaşmasında Almanya zorlu geçen bir mücadele sonunda Fransa'yı 84-81 yenerek çeyrek finale yükseldi.

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turu karşılaşmasında Fransa'yı 84-81 yenen Almanya çeyrek finalde İspanya-Türkiye eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

İki takımında sert savunma ile başladığı karşılaşmanın ilk periyodunu 19-10 önde tamamlayan Fransa soyunma odasına da 40-34 önde gitti. 

Üçüncü pireyoda istekli başlayan Almanya 27. dakikada skoru 51-51 yapmasına karşın son periyoda 56-55 geride girdi. Son periyot heyecanın son noktada olduğu maçın her iki takım için de gidip geldiği bir periyottu. Almanya son saniyelerde serbest atıştan bulduğu sayılarla skoru 84-81 yaparken, Fransa son hucumda attığı üçlükten sonuç alamayınca karşılaşmayı Almanya 84-81 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.    
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.