Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

7 gün hastanede kalan PKK'lılar Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirildi

ANKARA(ANKA) - Şemdinli  Tekeli bölgesinde 2 Eylül 2015'te gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen yedi Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist cesedi arazide bulunarak 7 gün sonra dün Şemdinli Devlet Hastanesi’ne getirildi.

TSK’nın internet sitesinde diğer son terörle mücadele faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi. Buna göre 7 Eylül Pazartesi günü Hakkâri ili Şemdinli ilçesinde, Derecik Jandarma Karakol Komutanlığına Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Teslim olan teröristlerle ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Dün ise Bingöl Merkez'de Ağaçyolu Köyüne gelen Bölücü Terör Örgütü mensubu üç terörist, yaralı teröristin tedavisini yaptırmak maksadı ile muhtara ambulans çağırttıdı.  Teröristler 112 Acil Servis ambulansı ve içerisindeki üç personel ile beraber gasp ederek Ortaçanak istikametine uzaklaştı. Alıkonulan personel ve ambulans saat 23.30'da serbest bırakıldı.

Erzurum Tekman Yiğitler Mahallesinde bir, Muş / Varto İçmeler Köyünde iki, Ölçekli Köyünde iki olmak üzere toplam beş GSM baz istasyonu kullanılamaz hale getirildi. (ANKA)

(HM/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.