Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

‘Altın Elbiseli Adam’ Barkın Bayoğlu Hayatını Kaybetti

Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde motosikletiyle seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Altın Elbiseli Adam lakabıyla tanınan Bayoğlu 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde motosikletiyle seyir halindeyken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 1975 yılında İstanbul’da doğan Bayoğlu, Bilgi Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Uluslararası ilişkiler mezunu. Motosiklete olan ilgisi ilkokulda başlayan ve 'Altın Elbiseli Adam' adıyla Youtube’da motosiklet üzerine çektiği videolarla tanınan Bayoğlu, birçok televizyon ve dergide de motosiklet üzerine yayınlar yaptı.

Altın Elbiseli Adam Lakabı Nasıl Ortaya Çıktı

Kazakistan’da çalışırken  bir müzede gördüğü M.Ö. 5. yüzyılda ölen bir prensin, altından elbisesi ile birlikte gömüldüğünü ve üzerindeki yazıların Türkçe olmasından etkilenen Bayoğlu Türkiye'ye döndüğü zaman bir motosiklet videosu çekimi sırasında giydiği tulumun altın rengi olması ile Altın Elbiseli Adam lakabı ortaya çıktı.
.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.