Ankara'daki Milli Birlik Yürüyüşü Başladı

Birinci Meclis'ten TBMM'ye doğru gerçekleşen Milli Birlik Yürüyüşü saat 00.13 itibariyle başladı. Öte yandan aynı saatte Türkiye genelinde selalar okundu.

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin birinci yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen anma etkinlikleri Ankara'daki Milli Birlik Yürüyüşü ile devam ediyor. Milli Birlik korteji, Ulus'taki Birinci Meclis'in önünden TBMM'ye uzanan güzergahta yürümeye saat 00.13 itibariyle başladı. Milli Birlik Yüryüşü tekbirler ile sürüyor. Kortejin TBMM'ye ulaşması ile birlikte Meclis'teki anma töreni başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, saat 21.00'den itibaren Meclis bahçesinde toplanan onbinlerce vatandaşa seslenmesi bekleniyor. Öte yandan, saat 00.13'te 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde olduğu gibi tüm yurtta selalar okundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.