Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Ankara Ve 22 Şehirde FETÖ Operasyonu

Ankara ve 22 ilde yürütülen FETÖ operasyonu kapsamında 14’ü Jandarma Genel Komutanlığı personeli 37 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, “Operasyonel Telefon Hattı” ile haberleştikleri ve FETÖ ile irtibatlı oldukları tespit edilen Jandarma Genel Komutanlığı personeli ve “Mahrem İmamlar” hakkında operasyon başlattı. “Operasyonel Telefon Hattı” kullandığı tespit edilen 2 yarbay, 1 binbaşı, 3 yüzbaşı, 3 teğmen ve 5 astsubay ile söz konusu askerleri FETÖ adına yönlendirdiği tespit edilen 18’i kamu görevlisi 23 “Mahrem İmam” olmak üzere toplam 37 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Başsavcılık açıklamasında, “Mahrem İmamlardan” 7’sinin öğretmen, 8’inin memur, 2’sinin üniversite görevlisi, birinin mühendis, birinin doktor diğerlerinin ise serbest meslek sahibi olduğu belirtilirken gözaltı işlemlerinin Ankara ve 22 ile devam ettiği duyuruldu.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraFetöFETÖ Operasyonu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.