Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Ankara'da Yarın Hangi Yollar Kapanacak?

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yarın yapılacak olan Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 96. Yıldönümü Kutlama Törenleri kapsamında kapatılacak yolları duyurdu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 27 Aralık 2015 günü saat 11.00'de Kara Harp Okulu Komutanlığı 2 No'lu Nizamiye'den hareketle Fevzi Çakmak Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi güzergahını takiben Anıtkabir 1 No'lu Nizamiye'de (Tandoğan) sona erecek Atatürk Garnizon Koşusu'nda başlangıç ve varış noktaları arasındaki gidiş istikameti koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden, geçiş sonuna kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Saat 13.15'te, Atatürk'ün 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişinde ilk karşılandığı nokta olan Dikmen Keklikpınarı'nda yapılacak tören için, Dikmen Caddesi üzerinden tören alanına gelen yol güzergahları tören başlamasından 15 dakika öncesinden tören sonuna kadar araç trafiğine kapatılacak. 15.00-15.30 saatleri arasında Ankara Tren Garı önünden hareketle Cumhuriyet Bulvarı'nı takiben Ulus Atatürk Anıtı önünde sona erecek olan Seymen Alayı Kortej Yürüyüşü için başlangıç ve varış noktaları arasındaki yolların gidiş istikameti, yürüyüş sonuna kadar kısa süreli olarak araç trafiğine kapatılacak.

Saat 14.00'te Dikmen Keklikpınarı'ndan başlayıp Tren Garı önünde sona erecek olan 80. Büyük Atatürk Koşusunun yapılacağı, Dikmen Caddesi, Cevizlidere Caddesi, Türk Ocağı Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Tandoğan Meydanı güzergahındaki başlangıç ve varış noktaları arasındaki yolların gidiş istikameti, koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden itibaren geçiş sonuna kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.