Öne Çıkanlar tbmm chp çin gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

Aydınlı Grup'tan Mustafa Şevki Kavurmacı Açıklaması

Aydınlı Grup, Aydınlı Grup Hakim Hissedarı ve Onursal Başkanı Mustafa Şevki Kavurmacı'nın Emniyetteki ifadesinin tamamlandığı ve evine döndüğüne dair bir açıklama yayımladı.
Aydınlı Grup'tan yapılan açıklamada; "18 Ağustos 2016 tarihinde TUSKON soruşturması kapsamında, Savcılık talimatı ile Emniyet'de bilgisine başvurulan Aydınlı Grup Hakim Hissedarı ve Onursal Başkanı Sayın Mustafa Şevki Kavurmacı’nın bugün itibari ile ifade süreci tamamlanmış ve kendisi evine dönmüştür.
Sağlık durumu iyi olan Sayın Mustafa Şevki Kavurmacı ile birlikte tüm idari kadromuz ve çalışanlarımızla görevimizin başında faaliyetlerimize devam etmekteyiz.
Bilmenizi isteriz ki, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam eden Aydınlı Grup, barış ve huzurumuzu yok etmeye dönük hain düşüncelere ve kötü niyetlere sahip FETÖ/PDY ve benzeri gruplara karşı her zaman demokrasinin, hukukun, ülkemizin, milletimizin, seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin yanında yer alacaktır" denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.