Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

Bağımsız Büro-Sen: Ülkemizin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek

ANKARA (ANKA) - Bağımsız Büro-Sen Genel Başkanı Remzi Kızılkaya, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine karşı gerçekleştirilen terörist saldırılara asla müsamaha gösterilemeyeceği gibi şehitlerin hesabının da hainlerden sorulacağını belirtti. Kızılkaya, bu tür menfur saldırıların ülkede hakim olan kardeşlik iklimine zarar vermemesi için herkesin daha dikkatli olması gerektiğini ifade ederek, “Ülkemizin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu kirli oyun yine millet tarafından bozulacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Bağımsız Büro-Sen Başkanı Kızılkaya, son günlerde artan terör olaylarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, terör olaylarını lanetleyerek, “Ülkesi için şehit olan askerlerimizin, polislerimizin ve vatandaşlarımızın acısını derinden yaşıyoruz. Ülkemize ve insanımıza karşı gerçekleştirilen bu hain saldırıların hesabı faillerinden sonuna dek sorulmalıdır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de sükunetin, barışın ve kardeşliğin hakim olmasının en büyük temennileri olduğunu kaydeden Kızılkaya, “Ülkemizde yaşanan bu elim olayların bir an önce son bulması, barışın, huzurun ve hoşgörünün sağlanması en büyük dilek ve beklentimizdir. Hiçbir kirli oyun bu ülkedeki kardeşlik iklimini bozmaya yetmeyecek ve bu millet oynanan oyunu elbirliğiyle bozacaktır” dedi.

-BAYRAK GÖNDERDEN ASLA İNMEYECEK-

Kızılkaya, vatanı için tereddüt etmeden canını feda eden aziz şehitlerin bu ülkenin asıl sahipleri olduğunu belirtti. Mehmet Akif Ersoy’un “Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor; Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor! Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker; Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer” dizelerini anımsatan Kızılkaya, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bugün de Mehmetçiğin ülkesi için şahadet şerbetini içtiğini ifade ederek, Mehmetçik olduğu sürece bu ülke üzerinde bayrağın asla gönderden inmeyeceğini söyledi.

-KARDEŞLİK İKLİMİNİ KİMSE BOZAMAYACAK-

Bu ülkede asırlardır Türk ve Kürt halklarının kardeşçe bir arada yaşadığını, acılarını, sevinçlerini hep beraber paylaştıklarını anlatan Kızılkaya, şimdi çıkıp kendilerini Kürt’lerin temsilcileri olarak ortaya atanların en büyük ihaneti ise yine Kürtlere yaptığını söyledi. Kızılkaya, “Bu ülkede ki kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. İnsanımız asırlardır nasıl bir arada yaşadıysa, aynı şekilde yine asırlarca bir ve beraber yaşamaya devam edecektir” dedi.

Kızılkaya, terör olaylarının biran önce son bulmasını ve teröristlere hak ettikleri dersin verilmesini temenni ederek, terör saldırılarında şehit olan, asker, polis ve sivil vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınları ve tüm Türk milletine de başsağlığı diledi. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.