Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

Bakan Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına Katılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 27 Nisan’da Brüksel’de yapılacak NATO Dışişleri Bakanları toplantısına katılacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Dışişleri Bakanları toplantısında, uluslararası güvenlik ortamı değerlendirilecek, ayrıca Brüksel’de 11-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek NATO Zirvesi'ne yönelik hazırlıklar ele alınacak.

Bakan Çavuşoğlu’nun Brüksel’de bulunacağı süre içinde ikili görüşmeler yapması da planlanıyor.

Bu arada, NATO toplantısında bölgedeki gelişmelerin değerlendirileceği belirtiliyor. Bu çerçevede ABD, İngiltere ve Fransa’nın bir süre önce Suriye rejimine ait tesislerine düzenlediği hava baskınları ile Türkiye’nin Afrin bölgesinde sürdürdüğü harekatın gündeme gelmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.