Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Bakan Sarıeroğlu'ndan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu; "Kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, kamu yararını gözeten ve hukukun temel ilkelerini kendilerine düstur edinmiş kalemler şüphesiz ki toplumumuzun birlik ve beraberliğinde önemli rol oynamaktadır." açıklamasında bulundu. 

Bakan Sarıeroğlu Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında; 

"Basın, demokrasinin temel unsuru ve güvencesidir. Kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, kamu yararını gözeten ve hukukun temel ilkelerini kendilerine düstur edinmiş kalemler şüphesiz ki toplumumuzun birlik ve beraberliğinde önemli rol oynamaktadır.
 
Basın çalışanlarımız mesleklerinin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen halkın haber alma özgürlüğünün kesintiye uğramaması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına büyük fedakârlıklar göstererek görevlerini en iyi şekilde ifa ederken, ülkemizin hedeflediği geleceğe ulaşması noktasında yansıttıkları duyarlılıkla övgüyü hak etmektedirler.
 
Bu duygu ve düşüncelerle değerli basın mensuplarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, görevlerini ifa ederken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.