Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Bakan Soylu: Maddi Kayıplar Devlet Tarafından Karşılanacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Hasarlarla ilgili tüm maddi kayıplar devletimiz, hükümetimiz tarafından karşılanacaktır. Bu konudaki hasar tahribatı ne ölçüdedir, arkadaşımız mevsim ve yağmurlar el verdiği ölçüde buna bakacaklar ve kısa bir süre içerisinde bu gerçekleşecektir” dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Ordu’daki sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Soylu, beklenenin çok üzerinde bir yağmurun yağmasın nedeniyle sel felaketinin yaşandığını dile getirerek, “Bir can kaybımız söz konusu değil. Maddi hasar yüksek oranda var” ifadelerini kullandı.

“ORDULULAR BÜYÜK BİR GAYRETLE SELLE MÜCADELEYİ ETTİ”

Valilikten Belediyelere; Belediyelerden vatandaşlara kadar herkesin canla başla sel felaketiyle mücadele ettiğini belirten Bakan Soylu, “Ordu ve Ordulular büyük bir gayretle burada özellikle altını çizmem gerekir ki böyle bir selle mücadeleyi ortaya koymuşlardır” diye konuştu.

Karadeniz’i birbirine bağlayan Karadeniz Sahil Yolu’ndaki bir köprünün sel felaketi nedeniyle belli bir kısmının çöktüğünü aktaran Bakan Soylu, çöküntüye ilişkin Karayolları Genel Müdürlüğünün ve ilgili birimlerin hemen çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

“HASARLAR DEVLET TARAFINDAN KARŞILANACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’daki sel felaketine ilişkin “açık ve net” bir talimatı olduğunu söyleyen Soylu, “Hasarlarla ilgili tüm maddi kayıplar devletimiz, hükümetimiz tarafından karşılanacaktır. Bu konudaki hasar tahribatı ne ölçüdedir, arkadaşımız mevsim ve yağmurlar el verdiği ölçüde buna bakacaklar ve kısa bir süre içerisinde bu gerçekleşecektir” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.