Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi İdlib AİLE

Bakanlıktan "Kömür Ocağı" Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şırnak'ta meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklamada bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, " Şırnak Cizre’de meydana gelen iş kazasında altı emekçimiz hayatını kaybetmiş, bir emekçimiz ise yaralanmıştır. Bakan Sarıeroğlu'nun talimatı çerçevesinde inceleme başlatıldığını, yaşanan iş kazasının detayları müfettiş incelemesinden sonra kamuoyu tarafından paylaşılacaktır" denildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada; "Şırnak Cizre’de meydana gelen iş kazasında altı emekçimiz hayatını kaybetmiş, bir emekçimiz ise yaralanmıştır. Yaralı vatandaşımız Şırnak Devlet hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Olayda hayatını kaybeden emekçilerimize Allah’tan rahmet, yaralımıza acil şifalar dileriz.

Yaşanan kaza sonucu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nun talimatları çerçevesince inceleme başlatılmıştır. İnceleme kapsamında müfettişler görevlendirilmiştir. Ayrıca Bakanlığımız Sosyal Güvenlik Kurumu Şırnak İl Müdürü ile Çalışma ve İş Kurumu Şırnak İl Müdürü olay yerine intikal ettirilmiştir. Yaşanan iş kazasının detayları müfettiş incelemesinden sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.