Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Bakırköy’de Yıkım Sırasında Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Bakırköy Belediyesi’ne ait bir sosyal tesisin  yıkımı esnasında üzerine demir düşen Park ve Bahçeler Müdürlüğü  işçisi Mustafa Yılmaz hayatını kaybetti. Bilgi almak için olay yerine giden Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile tesisin işletmecisi ve yakınları arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, olay yerine çağrılan Cumhuriyet Savcısı’nın olayın iş kazası olduğu yönünde tuttuğu raporun ardından Yılmaz’ın naaşı Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay yerine giden Kerimoğlu’na sosyal tesislerin işletmecisi ve yakınları sözlü saldırıda bulundu. Bu esnada belediye personeli de bu kişilere tepki gösterdi ve kısa süreli bir arbede yaşandı.

“SALDIRGANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Yaşanan tartışmanın ardından bir açıklama yapan Kerimoğlu ,“Hepimizi derinden sarsan iş kazasında hayatını kaybeden emekçi arkadaşımızın ailesine ve tüm mesai arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum. Şahsıma yönelik sözlü saldırıda bulunarak provakatif bir eylem gerçekleştiren saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca olayla ilgili ihmal olup olmadığıyla ilgili Belediyemiz ve Savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.