Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Başbakan Yıldırım’dan Adalet Yürüyüşü’ne: Kabak Tadı Vermeye Başladı, Burada Bitirmek Lazım

Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Yürüyüşü’yle ilgili, “Artık bu, kabak tadı vermeye başladı. Bu işi burada bitirmek lazım” ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, Polatlı ilçesinde Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, bugün İstanbul il sınırına ulaşan Adalet Yürüyüşü’yle ilgili, “Tabi bundan sonra bu işte ısrar etmek, hem yollarda, meydanlarda mağdur olan vatandaşa bir eziyet olur, aynı zamanda da ana muhalefet partisine ve onun genel başkanına da bir eziyete dönüşebilir. O yüzden bizim tavsiyemiz; sonuna kadar adalet, hep beraber adaletin daha iyi işlemesi için, zamanında adaletin gelmesi için gayret edelim. Ancak bunun yeri yollar değildir, yürüyüş değildir. Bunun yeri Meclis’tir. Bir araya geleceğiz, konuşacağız, işleri nasıl daha iyi hale getiririz, bunun çaresine bakacağız. Onun için artık bu kabak tadı vermeye başladı. Bu işi burada bitirmek lazım” diye konuştu.

Bir gazetecinin, “Miting sonrası için diyorsunuz değil mi?” sorusu üzerine de Yıldırım, “Gayet tabi. Yani işi başka mecralara taşımanın anlamı yok, o zaman bu iyi niyetli bir girişim olmaktan çıkmış olur” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.