Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Belarus Cumhurbaşkanı Lukashenko Yarın Ülkemizi Ziyaret Edecek

Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukashenko, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetine icabetle yarın ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı basın merkezinden yapılan açıklamada; Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukashenko, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, 16 Nisan 2019 tarihinde ülkemize resmi ziyaret gerçekleştirecektir.

Ziyaret sırasında gerçekleştirilecek görüşmelerde, Türkiye ve Belarus arasındaki ikili ilişkiler, tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, işbirliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacaktır.

Görüşmelerde ikili ilişkilerin yanısıra ayrıca bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir. Ziyaret vesilesiyle, ikili ilişkilerin ahdi zeminine önemli katkılar sağlayacak muhtelif anlaşmaların imzalanması gündemde olup, Türkiye-Belarus İş Forumu’nun icrası da planlanmaktadır." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.