Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Bozdağ: Türk Halkı Mısır’ın Yanındadır

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Mısır’daki terör saldırısına ilişkin Türk halkının Mısır’ın yanında olduğunu bildirerek,  “Terörle mücadelede başarı için uluslararası samimi işbirliği ve terörle amasız ve amansız mücadele şarttır” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, bugün Mısır’da yaşanan terör saldırısıyla ilgili Twitter’da paylaşımlarda bulundu. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Mısır halkına başsağlığı ve sabır dileyen Bozdağ, “Mısır halkının üzüntüsünü paylaşıyoruz. Mısır halkına ve Mısır hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz. Türkiye ve Türk halkı, terör saldırıları karşısında kardeş Mısır halkının ve Mısır’ın yanındadır” ifadelerinin kullandı.

“TERÖRLE MÜCADELEDE BAŞARI İÇİN ULUSLARARASI SAMİMİ İŞBİRLİĞİ ŞARTTIR”

El-Ravdah Camii’ne cuma namazı sırasında yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirten Bozdağ, açıklamasında şunları kaydetti:

“Hangi dinden, nerede olursa olsun mabetlere ve ibadet edenlere yapılan her saldırı; insanlığa, insani değerlere ve inanca açık saldırıdır. Bu saldırıyı yapan teröristler, onlara saldırı emrini veren terör örgütleri ve bu örgütleri kullananlar; insanlık düşmanıdır, din düşmandır. İnsanlık, din ve inanç düşmanı teröristler, terör örgütleri ve bunların arkasındaki karanlık güçlerle; amasız ve amansız mücadele şarttır.

Terörle mücadelede başarı için; uluslararası samimi işbirliği ve terörle amasız ve amansız mücadele şarttır. Terörle yıllardır mücadele eden Türkiye, dünyanın neresinde olursa olsun terörle amasız, amansız mücadelede samimi işbirliğine daima vardır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.