Büyükataman: Türk Milletine kafa tutmak birkaç çapulcunun işi de haddi de değildir

ANKARA(ANKA) -MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Hadsiz bir milletvekili ‘PKK sizi tükürüğüyle boğar’ diyor. Kahpece pusu kuran şeref yoksunlarının tükürük bezlerini kuruturuz. Türk milletine kafa tutmak birkaç çapulcunun işi de haddi de değildir” dedi.

MHP’li Büyükataman, bir vekilin “PKK sizi tükürüğünde boğar” cümlelerine karşılık Twitter hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulundu.

“Kahpece pusu kuran şeref yoksunlarının tükürük bezlerini kuruturuz. Türk Milletine kafa tutmak birkaç çapulcunun işi de haddi de değildir” diyen Büyükataman şunları kaydetti:

“Bebek katilinin ibrikçibaşı, son günlerin şirin oğlanı bize şakşakçı demiş. Mabadını Kandil’e yaslayıp şakşakçılığın ötesinde teröristlerle hemhal olanların MHP’yi ağzına almak haddi değildir. Selocan’a tavsiyem ağzına MHP’den başka şeyler almasıdır. Havuz sefasında iken ahkam kesenlere Kürt kökenli vatandaşlarımız kanmamaktadır. Diğer taraftan hadsiz bir milletvekili ‘PKK sizi tükürüğüyle boğar’ diyor. Kahpece pusu kuran şeref yoksunlarının tükürük bezlerini kuruturuz. Türk Milletine kafa tutmak birkaç çapulcunun işi de, haddi de değildir.” (ANKA)

(ÖZ/ÖZK) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.